Debat CastellsTuits a Valls amb les tres millors colles de l’any

0
469

El proper dissabte 28 de novembre la seu de la Colla Vella dels Xiquets de Valls acollirà a partir de les 18h una nova edició del CastellsTuits, el debat casteller que també és 2.0 i interactiu a la xarxa social Twitter.

Amb motiu de les festes anyals de la Colla Vella i co-organitzat per festadirecte.cat, es farà un repàs a la temporada 2015, que ja ha arribat a la seva fi. Una excel·lent campanya per a moltíssimes formacions, especialment per a les tres representants que seuran a la taula del debat del proper dissabte; els Minyons de Terrassa, els Castellers de Vilafranca i la Colla Vella dels Xiquets de Valls.
Els respectius caps de colla, Guillem Comas, Pere Almirall i l’amfitrió Manel Urbano repassaran detalladament els seus registres i diades històriques que els han portat a ser, amb diferència, les tres millors formacions de l’any.
¿Canviarien la temporada que han fet per la d’alguna de les altres dues colles? Quin castell dels que han assajat, però no han pogut fer o portar a plaça, els agradaria haver assolit? Quin és el secret per descarregar el 4de9sf, el 2de8sf o els dos castells de 10? Aquestes i altres preguntes es formularan en aquest debat que moderarà el periodista vallenc Ivan Rodon.

Seguiment amb l’etiqueta #Castells15

I com és habitual en el format d’aquests debats s’anirà reproduïnt a través de Twitter des del perfil oficial, @CastellsTuits. Els usuaris d’aquesta xarxa social podran participar i seguir la jugada mitjançant l’etiqueta #castells15, amb la possibilitat de formular preguntes als ponents des d’avui mateix. A més, una pantalla gegant ensenyarà al públic de la sala les piulades més destacades. També s’obrirà un torn de preguntes al públic de la sala, entre els quals se sortejarà una caixa de cava gentilesa de Maset del Lleó, patrocinador d’aquesta sisena edició del CastellsTuits.

6 Castells tuitsAutor del cartell: Xavier Docampo

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.