Dilluns, 16 Setembre 2019

Capgrossos i Borinots, més ambiciosos que mai

13.11.2014
Josep Torreño
Mataró i Sants enllestiran avui als seus assaigs una actuació on aspiren a assolir els mateixos objectius

[dropcap]E[/dropcap]ls Capgrossos de Mataró i els Castellers de Sants es posaran a prova en el darrer compromís d’aquesta temporada. Totes dues arriben a Terrassa en gran estat de forma i amb la possibilitat d’estrenar el pilar de 8 amb folre i manilles.

Capgrosos, de menys a més

   

Un cop superats els entrebancs amb el 3de8, la temporada dels de Mataró es va anar encarrilant de manera positiva, tot i que ha sigut en el darrer tram de la temporada quan les coses s’han vist d’un altre color amb la consolidació del 3de9f. Plantejar-se el 2de9fm al Concurs de Castells no s’ho hauria imaginat ni el capgrós més optimista, i tot i que a Tarragona l’intent no va anar bé, Tots Sants a Vilafranca va ser clau per completar-lo per segona vegada a la seva història, 4 anys després. Allà van apuntar-se la millor actuació i que diumenge no només podrien repetir, sinó que a més, podrien superar, si com a mínim coronen el pilar de 8 amb folre i manilles.

Torre de 9 amb folre i manilles dels Capgrossos de Mataró a Tots Sants
Torre de 9 amb folre i manilles dels Capgrossos de Mataró a Tots Sants


Castellers de Sants, tancar un any excepcional

Els de Pau Camprovin volen dir adéu a un 2014 espectacular. Han continuat el domini sobre els castells de 9 amb la mateixa solvència de la temporada anterior i, a més, s’han convertit en colla de gamma extra. Ho van aconseguir en la seva diada, pocs dies després de què la seva primera temptativa de 2de9fm els quedés en intent al Concurs de Castells. Malgrat no poder ni tornar a atacar la torre per Tots Sants, diumenge tindran l’opció de repetir. Serà clau perquè a la ronda de pilars puguin tornar a emmanillar-se per provar el seu primer intent de pilar de 8.

Mataró i Sants seran l’altre gran alicient d’una diada on els amfitrions Minyons de Terrassa voldran apuntar-se dos castells de 10 pisos.

Primera torre de 9 amb folre i manilles dels Castellers de Sants
Primera torre de 9 amb folre i manilles dels Castellers de Sants

   

Segueix-nos a les xarxes socials:

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom

Opinió

10 adjectius pel Sant Fèlix 2019

Article de Cugat Comas

La contrareforma

Article d'opinió de Cugat Comas