Dilluns, 14 Octubre 2019

Bonet i Muixí espera un recital de gamma extra a la diada dels borinots

Plaça Bonet i Muixí | Barcelona | Diumenge 16 d’octubre a les 12h
Capgrossos de Mataró, Minyons de Terrassa i Castellers de Sants

Amb el permís del Vendrell l’altre gran cita del cap de setmana se situa al barri de Sants. Allà la colla del barri celebra la seva diada acompanyada pels Capgrossos de Mataró i els Minyons de Terrassa, una molt bona opció per comprovar el gran estat de les tres millors colles del nord casteller.

   

Els Minyons de Terrassa es plantegen un ambiciós programa que pot incloure tres castells de gamma extra, on volen tornar a dominar la torre de 9 amb folre i manilles i el 5de9 amb folre, com ja van fer a la Mercè per darrera vegada, a més de polir detalls del 4de9f de cara a aixecar-lo un pis més. La novetat malva pot arribar amb forma de pilar de 8, que enguany encara no han atacat. Els Minyons, que demà i dilluns partiran cap a Singapur, assajaran aquesta tarda de dissabte a la plaça Vella de Terrassa, a partir de les 18h.

Qui també vol estrenar el pilar de 8 són els Castellers de Sants. Ja el van coronar la temporada 2014 a la diada dels Minyons i aquest estiu van estar a punt de fer-ho a Tarragona. Abans però, hauran de completar els seus castells sostre, és a dir, la torre de 9 amb folre i manilles, i els dos castells de 9 bàsics, una actuació que enguany ja han fet en dues ocasions. Davant la seva afició tindran l’oportunitat d’anotar-se la millor actuació històrica si aconsegueixen completar totes les quatre construccions.

Per la seva banda els Capgrossos de Mataró continuaran apostant pels castells de 9 tot pensant en la recta final de temporada, on encara pot arribar el millor dels maresmencs. Apostaran pels dos castells de 9 i un 5de8 per rodar l’estructura de cara el de 9, on Vilafranca té opcions per ser l’escenari d’un nou atac al 5de9f que tan bones sensacions va deixar al Concurs de Castells. Els de la camisa blava rematarien l’actuació amb el pilar de 6.

   

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom

Opinió

Maltractem el 2

Article d'opinió de Jordi Andreu

10 adjectius pel Sant Fèlix 2019

Article de Cugat Comas