Així han sigut els assajos d’aquesta passada nit per les colles participants a Sant Fèlix

0
685

Josep Torreño

Darrers assajos definitius durant la nit de divendres de cara a Sant Fèlix, (tret dels Minyons de Terrassa que encara els restarà pendent el de diumenge a la tarda) amb proves més que interessants; Començant la roda per Vilafranca, els verds han assajat a l’escenari de la diada, on han arribat a col·locar amb relativa comoditat el pis de setens del 4de10fm per primera vegada i com a prova definitiva per encarar-lo el proper dimarts. Pel que fa al 3de10fm han col·locat el pis de sisens, sent la darrera prova de la nit. Anteriorment han assajat la torre de 8 sense folre col·locant l’aixecador a l’interior de la xarxa moments abans de desplaçar-se a la plaça. Les altres proves han estat una torre de 8 sencera (amb el folre a terra de la de 9), el 3de9f  i el 4de9f fins a dosos (amb els folres a terra dels castells de 10).

Assaig de 4de10fm dels Castellers de Vilafranca, ahir a la Plaça de la Vila (Foto Castellers de Vilafranca)
Assaig de 4de10fm dels Castellers de Vilafranca, ahir a la Plaça de la Vila (Foto Castellers de Vilafranca)

A Valls la Colla Vella també ha assajat els dos castells de 10, tal com ja va fer en l’assaig especial del passat dilluns a la plaça de l’Oli. Els rosats han col·locat els sisens del 3de10fm, també del 4de9 sense folre i han completat el 4de8 net a la xarxa. La penúltima prova de la matinada ha estat la del 4de10fm, on s’han col·locat els quints amb els components dels sisens situant-se a l’espatlla dels quarts, mentre que una prova del pilar de 8 ha tancat el seu assaig.

Per la seva banda la Colla Joves Xiquets de Valls ha destacat amb unes proves de garanties sobre el 4de9 sense folre, col·locant per primera vegada el pis de dosos a l’assaig que han acompanyat completant el 4de8 net, el tercer que porten a terme a l’assaig durant aquesta temporada. A més, també han posat el pis de quints del 5de9 amb folre i del 2de9 amb folre i manilles.

La Colla Joves Xiquets de Valls ha col·locat per primera vegada en un assaig els dosos del 4de9 sense folre

Els Minyons de Terrassa podrien tenir en cartera el 3de10fm per aquest dimarts, i com verds i Vella també li han posat el pis de sisens. Segons fonts consultades, també han col·locat el pis de sisens del 5de9f, que podria tenir possibilitats d’entrar en el seu programa pel dia 30. Entre d’altres proves han realitzat la del 9de8 fins a quints i un pilar de 7 amb folre fins a la motxilla de l’enxaneta. Els malves són la única formació que encara té pendent un darrer assaig, el que celebraran diumenge vinent a la plaça Vella de Terrassa a partir de les 18.30h.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.