Dissabte, 27 abril 2024

Aina Mallol renova com a cap de colla dels Xicots i Esther Vicente n'és la nova presidenta

|

12.01.2015

estherv_ainam

[dropcap]L[/dropcap]’assemblea dels Xicots de Vilafranca ha escollit aquest divendres la junta per als propers dos anys. Una àmplia majoria de la colla ha votat favorablement l’única candidatura presentada, encapçalada per Aina Mallol a la part tècnica i per Esther Vicente a l’àrea social. Ambdues castelleres han configurat un equip d’una trentena de persones, que s’encarregaran del funcionament intern de la colla en diferents comissions.

Publicitat

L’equip tècnic de la cap de colla, Aina Mallol, s’ha modificat notablement, amb nous responsables en els àmbits de canalla, troncs, pinyes i pilars. Pel que fa a l’àrea social, Esther Vicente compta amb dues vicepresidències de suport i amb un ampli equip de col·laboradors en diverses comissions de treball: administrativa, econòmica, logística, social i comunicació.

Aina Mallol va presentar a l’assemblea un avançament del calendari previst, que començarà el 12 d’abril a Altafulla. Es preveu una temporada castellera intensa com la del 2014, amb el mes d’agost com a punt àlgid, amb diades d’especial interès per als Xicots, com són les de Màrtirs Street i la Bisbal del Penedès. La intenció de la cap de colla és avançar l’assoliment dels castells de 8 per començar a assajar abans el 3 de 9 amb folre.

Per part d’Esther Vicente, que fa més de deu anys que forma part de les crosses vermelles, pretén fomentar el treball en equip, la cohesió i el compromís dins la colla, així com promoure iniciatives que n’afavoreixin el creixement i la relació amb tota la vila. Durant l’assemblea també es va dedicar un reconeixement a les persones sortints de la junta anterior per la tasca realitzada.

grup_junta

Llegeix també  Les millors cites castelleres del 2024
Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Més notícies