Dimarts, 22 Octubre 2019

Les colles castelleres envoltaran la plaça d’Espanya en la manifestació pels presos polítics del 15 d’abril

Notícia relacionada
Una cinquantena de colles castelleres participaran a la manifestació del 15 d’abril a Barcelona per reclamar l’alliberament dels presos polítics

 

 

   

 

Última actualització a les 16.30h

Les colles castelleres que participaran a la manifestació d’aquest diumenge convocada per Espai Democràcia i Convivència per reivindicar l’alliberament dels presos polítics i el retorn dels exiliats, finalment es repartiran per l’Avinguda del Paral·lel i no a la plaça d’Espanya.
El canvi s’ha produït en les darreres hores, posterior a la publicació d’elmoncasteller aquest matí. Amb la confirmació de noves colles i pendents de que algunes altres més s’hi acabin afegint, l’organització ha convingut un nou emplaçament i així evitar que la plaça d’Espanya es pugui col·lapsar.
Els horaris no han variat, les colles estan convocades a les 11h del matí, a partir de les 11.30h i fins a les 12h les colles podran fer els seus castells. Serà a dos quarts d’una quan els pilars simultanis de marquin l’inici de la marxa.

Des de l’organització recomanen que les colles es concentrin a les 11h en la nova distribució, que va des d’El Molino (Paral·lel amb el c/Salvat) fins a Plaça d’Espanya.

Aquest és el mapa de situació de les colles que ja han confirmat la seva presència a primera hora d’aquesta tarda i a l’espera de noves confirmacions.


Manifest d’Espai Democràcia i Convivència

“Les entitats, sindicats i organitzacions de la societat catalana que conformen l’Espai Democràcia i Convivència, defensem i compartim els següents valors:

–Ens aplega la necessitat de donar una resposta unitària en defensa de les institucions catalanes, els drets fonamentals, el dret que té el poble català a decidir el seu futur polític i la democràcia.

–Manifestem preocupació per la vulneració dels drets fonamentals i les llibertats democràtiques i la polarització social produïda en l’actual situació, del país.

–Ens constituïm en un espai plural i unitari per defensar les institucions de Catalunya i els drets i llibertats fonamentals dels ciutadans i ciutadanes, i la cohesió social.

–Considerem que els problemes polítics han de tenir una resposta política i no repressiva i, per això, demanem a totes les institucions catalanes, de l’estat i europees que cerquin les formes i espais per al diàleg i la negociació política.

–Fem una crida a la societat catalana a respondre d’una manera pacífica i ferma en defensa de les institucions, del respecte a la diversitat del país i dels drets fonamentals, a favor del diàleg.

–En comprometem a respondre de manera coordinada davant de qualsevol acció que conculqui els drets fonamentals i a treballar per la convivència, la cohesió social i el diàleg. Davant d’aquests fets no descartem cap forma pacífica de mobilització i resposta de país.”

   

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom

Opinió

Emoció, tàctica, tècnica

Article d'opinió de Jordi Andreu

Maltractem el 2

Article d'opinió de Jordi Andreu