Dimecres, 23 Octubre 2019

Els Castellers de Barcelona actuaran a Londres aquest dissabte

Els Castellers de Barcelona volaran aquest dijous i aquest divendres cap a la capital de la Gran Bretanya, Londres, a on han estat convidats a actuar per la colla amfitriona, els Castellers of London. La colla anglesa, fundada l’any 2015 i que vesteix de vermell com els barcelonins, acull cada any colles catalanes per actuar al seu país.

Enguany, la diada se celebrarà en el marc de “St Margarets Fair”, a St Margarets, nucli situat als afores del municipi de Twickenham, que pertany al districte de Richmond upon Thames, a l’oest de la zona anomenada Gran Londres. A la fira s’hi faran concerts en directe, hi haurà competicions esportives, parades amb menjars típics de la zona i jocs infantils, entre d’altres. Tindrà lloc el proper dissabte 7 de juliol, durant tot el dia. A les 14.00 h, els Castellers de Barcelona i els Castellers of London faran una actuació a la zona principal de la fira, al parc Moormead.

   

Els Castellers de Barcelona, a més de l’actuació i conèixer la ciutat de Londres, el divendres al vespre faran un assaig conjunt amb els Castellers of London al Guy’s Hospital. Prèviament, els barcelonins tenen previst fer un pilar al davant del City Hall de la capital per donar les gràcies a la ciutat per la rebuda.

És la primera vegada que la colla barcelonina viatja a la Gran Bretanya, on desplaçarà prop de 115 castellers. Els vermells tenen ja una gran trajectòria portant la cultura catalana i el fet casteller arreu del món, havent actuat a llocs tan diversos com Nuremberg, Frankfurt, Anvers, Zurich o Marsella entre d’altres.

   

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom

Opinió

Emoció, tàctica, tècnica

Article d'opinió de Jordi Andreu

Maltractem el 2

Article d'opinió de Jordi Andreu