Dilluns, 16 Setembre 2019

La Vella participarà al festival sicilià ‘Mandorlo in Fiore’ del 6 al 12 de març

La Colla Vella dels Xiquets de Valls ja ho té tot a punt per emprendre el viatge a la Vall dels Temples, a la ciutat d’Agrigent (Sicília, Itàlia), on actuarà a la 73a edició del festival “Mandorlo in Fiore”.

La Colla Vella desplaçarà un total de 240 castellers per participar, del 6 al 12 de març, en una de les trobades internacionals de folklore més destacades d’Europa, on representaran el món casteller i difondran la cultura catalana al món. Entre les activitats que realitzarà durant el festival sicilià, a banda de les actuacions castelleres, destaca l’organització de diferents tallers per tal de donar a conèixer el fet casteller a la resta de participants de l’esdeveniment d’un festival que comptarà amb agrupacions vingudes d’arreu del món.
La ruta de viatge de la Colla Vella també inclou una actuació important a Palerm, ciutat capital de la cultura italiana, el dia 10 de març.

La Vella s’estrenarà aquest 2018 amb la possibilitat d’estrenar els primers castells de 8 bàsics durant el viatge, tot i que no es descartaria que es puguin plantejar el 2de8f i el 4de8 amb el pilar, així com el pilar de 6.

   

“Mandorlo in Fiore” convida, cada any, elements de cultura tradicional d’arreu del món inclosos en la llista de patrimoni immaterial de la humanitat de la UNESCO per tal que actuïn al bell mig del monumental conjunt de temples grecs d’Agrigent, declarats també patrimoni de la humanitat el 1997.

   

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom

Opinió

10 adjectius pel Sant Fèlix 2019

Article de Cugat Comas

La contrareforma

Article d'opinió de Cugat Comas