Divendres, 19 Juliol 2019

Valls inaugura avui l’exposició fotogràfica “L’endemà del Concurs” coincidint amb Santa Úrsula

La Capella del Roser, al carrer de la Cort 24 de Valls, acull l’exposició “L’endemà del Concurs” que s’inaugura aquest dimarts a dos quarts de 9 del vespre coincidint amb els actes de la Fira de Santa Úrusula.

Es tracta d’un recull de fotografies realitzades al passat Concurs de Castells a càrrec del col·lectiu Fort, fotògrafs procedents de tot el país. Els autors, que donen la seva particular visió sobre la cita bianual, són Emilio Barruz Iglesias, Mireia Comas Franc, Laia Díaz, Lins Griñó Garreta, Josep Pont i Roca, Laura Rodríguez, Jean Segovia Menor, Rodrigo Sicilia Gómez, Laia Solanellas, Gemma Soldevilla Carbonell, Jon TC i Pere Toda Serra.

   

L’exposició romandrà oberta fins el diumenge 21, de 17.30h a 20.30h. El dissabte i diumenge, dies centrals de la Fira de Santa Úrsula, també es podrà visitar entre les 10 del matí i les 2 del migdia.

L’exposició està coorganitzada per Món Casteller-Museu Casteller de Catalunya i la Fundació de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela.

   

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom

Anàlisi

Columna

Opinió