Valls acull la presentació de l’aplicació castellera “LaSoca.cat”

1
259
Josep Bargalló, Mikel Seijas i Marc Ayala durant la presentació de laSoca.cat (Foto Aj. Valls)

L’acte es va iniciar amb la salutació del Regidor de Cultura vallenc Marc Ayala i la introducció de Josep Bargalló, comissionat de la Biennal de Castells, que va fer un repàs a l’evolució del fet casteller i la inclusió de les noves tecnologies. Hi van assistir castellers de diverses colles atrets per aquesta nova aplicació

LaSoca.cat és una aplicació gratuïta de direcció tècnica i dinamització social per les colles castelleres creada com a eina per als equips tècnics de les colles, permet crear i cantar les pinyes dels castells des de qualsevol tauleta o ordinador. També conté ajudes per facilitar i automatitzar la feina de compondre les estructures de manera àgil i visual, amb l’avantatge de tot producte digital on totes les dades queden emmagatzemats per la seva posterior consulta i estudi.

Està pensada per ser un instrument eficaç d’ajut en el dia a dia de qualsevol colla. Permet fer la gestió de les dades dels castellers, portar al dia l’agenda de l’entitat (assajos, diades i esdeveniments socials) a més d’incorporar un sistema de missatgeria instantània amb tots els castellers de la colla.
Entre d’altres també pretén ajudar en les necessitats de totes les colles, ja siguin grans, mitjanes o petites. Amb noves funcionalitats que s’afegiran a partir de la demanda o la detecció de necessitats de les colles.
LaSoca.cat és una eina completament gratuïta, tant per a les colles com per als castellers. De moment no està disponible però s’activarà en les properes setmanes.

1 comentari

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here