Dilluns, 16 Setembre 2019

Una periodista de Penedès TV denuncia una agressió sexista a la Diada de Sant Fèlix

Una periodista de Penedès Televisió ha denunciat que ha patit una agressió sexista aquest divendres mentre treballava fent entrevistes a peu de plaça per Castell en Xarxa durant la Diada de Sant Fèlix. Segons ha explicat a través del seu compte de Twitter, un casteller d’entre 50 i 60 anys va agafar-la per la cintura i li va grapejar cul. També va mossegar-la i llepar-li l’orella esquerra.

   

La periodista ha interposat una denuncia per aquests fets i ha fet una crida per les xarxes socials per demanar una fotografia de l’individu. Amb el suport de l’alcalde de Vilafranca i el director general de la Xarxa va denunciar el cas a la policia i amb suport dels responsables de la colla castellera van localitzar l’individu que va quedar detingut i aquest matí s’ha hagut de personar davant dels jutjats de Vilafranca.

El presumpte agressor de la periodista Clàudia Climent és un agent dels Mossos d’Esquadra, segons han confirmat fonts del cos a l’ACN. Segons les mateixes fonts, a banda de la via penal, s’obrirà un procés intern per determinar el futur de l’agent dins del cos policial.

   

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom

Opinió

10 adjectius pel Sant Fèlix 2019

Article de Cugat Comas

La contrareforma

Article d'opinió de Cugat Comas