Dimecres, 3 juny 2020

Una delegació de Govindes, castellers de la Índia, actuarà a Vilafranca el proper 3 d’octubre

|

Una delegació de govindes, els castellers de Mumbai a l’Índia, visitarà Catalunya durant la primera setmana d’octubre. El verds els acolliran a Vilafranca tal com van fer el novembre de 2006 i els han organitzat un intens programa d’activitats castelleres i culturals. La delegació està formada per 18 persones de diverses edats i que venen en representació de les 15 principals agrupacions de govindes (mandalas) de les centenars de colles que hi ha a Mumbai. El principal objectiu d’aquest comitè de govindes és conèixer de primera mà la realitat de les construccions humanes a Catalunya: les tècniques i metodologies d’assaig, les mesures de prevenció i seguretat, i la participació de menors d’edat en els castells, la seva preparació i formació.

El proper dimecres 3 d’octubre, aquesta selecció de govindes, farà una exhibició i oferiran a tots els aficionats castellers la seva construcció més característica al jardí de Cal Figarot, a les 8 del vespre, on hi trencaran el tradicional Dahi Handi, l’olla de terrissa ple de iogur, mel i llaminadures. Aquesta actuació està oberta a tothom i serà la segona vegada que actuaran a Vilafranca, ja que el 18 de novembre del 2006 ja van poder fer una construcció a la capital de l’Alt Penedès costat dels verds.
El dissabte 6 la delegació de govindes es desplaçarà a Tarragona per assistir en la segona diada de colles internacionals organitzada en el marc del Concurs de Castells faran costat als seus amfitrions en la gran jornada del Concurs de Castells a la Tarraco Arena Plaça.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.