Diumenge, 28 novembre 2021

Trivial casteller diari a través de Telegram

|

- Publicitat -

El Baròmetre Casteller, un ens d’estudi i divulgació del fet casteller –amb seu a Vilafranca–, proposa cada dia una qüestió a través del seu canal de Telegram. Diàriament formula una pregunta amb diverses respostes com a opció i una de vàlida. Els participants poden escollir la resposta que creuen correcte i comprovar al moment si l’han encertada i veure com va l’estadística d’encerts de la resta de seguidors. També poden provar els seus coneixements en les preguntes anteriors perquè les qüestions es mantenen obertes.

El canal del Baròmetre Casteller en aquesta plataforma de missatgeria gratuïta és seguit per prop de 300 persones i participen en el joc de forma diària un centenar de persones. El nivell de dificultat de les preguntes és variable i el percentatge d’encerts en comptades ocasions arriba al 50%. La finalitat del joc és l’entreteniment i fomentar el coneixement del món casteller.

Publicitat

La idea va sorgir a principis d’any amb una pregunta setmanal i amb el temps de confinament ha esdevingut una proposta diària. Una manera de mantenir l’interès pels castells malgrat que l’activitat està paralitzada. Els amants de món casteller es poden inscriure gratuïtament al canal http://t.me/barometrecasteller i jugar des del telèfon mòbil o des de l’aplicació de Telegram per a PC.

 

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.