Diumenge, 19 setembre 2021

Torna “L’altre concurs de castells” a La Xarxa

La colla guanyadora rebrà un premi en metàl·lic que destinarà a la compra de material per a l’entitat a l’empresa Fet al País

|

- Publicitat -

Aquest cap de setmana torna ‘L’altre, concurs de castells’, el programa de preguntes i respostes, en què 15 colles castelleres competeixen per arribar a la fase final. Els cinc primers programes, d’un total de vuit, són eliminatoris i els guanyadors de cadascun d’aquests es classificaran directament per a les semifinals. També ho farà el segon classificat del còmput global i accediran a la gran final els vencedors de les semifinals i el segon classificat.

El concurs es divideix en cinc blocs diferenciats: el món casteller, el concurs, les diades, els castells i, com a novetat d’aquesta quarta edició, un apartat audiovisual.

En aquesta tanda de preguntes els concursants hauran d’identificar una plaça castellera a partir d’un detall molt concret, endevinar com acaba un castell després de veure només els primers instants o encertar, per exemple, la diada i l’any concret d’un castell. Cada programa també inclou dos reportatges divulgatius, relacionats directament amb alguna de les preguntes que es plantejaran en el transcurs del programa.

Quinze colles busquen la victòria final

Les colles participants en aquesta nova temporada són els Bordegassos de Vilanova, Castellers de Barcelona, Castellers de Sant Pere i Sant Pau, Castellers de Sants, Castellers de Terrassa, Colla Jove de Castellers de Sitges, Colla Jove Xiquets de Tarragona, Colla Joves Xiquets de Valls, Colla Vella Xiquets de Valls, Torraires de Montblanc, Xicots de Vilafranca, Xiquets de Reus, Xiquets del Serrallo, Xiquets de Tarragona i Xiquets de Vila-seca.

Una d’aquestes colles serà la guanyadora de la quarta edició del programa, que fins ara han guanyat Xicots de VilafrancaColla Jove Xiquets de Tarragona i Castellers de Sants.

La colla guanyadora rebrà un premi en metàl·lic que destinarà a la compra de material per a l’entitat a l’empresa Fet al País.

L’altre, concurs de castells’ és una producció de TAC12 amb el suport de la Xarxa Audiovisual Local que es podrà veure cada dissabte i diumenge a les 20h a les següents televisions locals.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.