Dimarts, 14 juliol 2020

Sisco Benet i Carles Mata escollits nous cap de colla i president dels Castellers de Vilafranca

|

Sisco Benet i Carles Mata són des d’aquest dissabte el nou cap de colla i president dels Castellers de Vilafranca respectivament. Celebrada l’assemblea extraordinària, que havia de retificar l’única candidatura presentada, el suport dels membres de la colla ha estat unànime gràcies als 257 vots a favor, en front dels 9 en contra i 3 en blanc.

La candidatura ha presentat els principals eixos del nou equip directiu i tècnic, que passen principalment per tornar a liderar el món casteller, protagonitzar les millors actuacions de Sant Fèlix i guanyar els dos concursos de castells que dirigiran sota aquest mandat, que serà de 4 anys.

Publicitat

Els nous dirigents dels verds volen recuperar una gamma de castells que s’ha reduït en les darreres temporades. Per aconseguir-ho, un dels objectius serà incrementar el nombre de proves als assajos i fer més construccions senceres al local, per tal de que quan vagin a plaça sigui amb les millors garanties. La intenció és que els castells de 9 arribin aviat, fins i tot no es descarta que ho facin abans de les Fires de Maig, ja que com ha explicat Siscu Benet, serviran per encarar des del primer moment els dos castells de 10, que seran l’objectiu principal per recuperar el triomf al Concurs de Castells de Tarragona. Durant el mandat també treballaran per recuperar la torre de 8 sense folre així com altres fites pendents per la colla i el món casteller.

La planificació de la temporada estarà marcada per les diverses puntes del calendari, des del Pla de la Seu, a principis de juliol a Tarragona, la festa major de Vilanova, Sant Fèlix i el Concurs, per acabar el curs amb un gran Tots Sants.

La nova direcció de la colla també s’ha proposat augmentar el nombre de socis de l’entitat, donar continuïtat a l’Àrea de Rendiment i Salut, introduïda per l’anterior junta, i ampliar algunes obres al local, com la cúpula d’assaig.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.