Sant Magí mesurarà l’estat de forma de les colles tarragonines

Aquest dilluns se celebra a Tarragona la tradicional Diada de Sant Magí, on les quatre formacions locals actuaran a partir de les 12 del migdia en l’històric emplaçament conegut com la plaça de les Cols. La diada, una de les més destacades del mes d’agost, podria presentar novetats destacades a cada banda.

La Colla Jove Xiquets de Tarragona apostarà pel 5de9 amb folre com a gran objectiu, construcció emblema de la formació i que enguany només ha portat a plaça la Colla Vella. Es presenten amb un bon grapat de 5de8, el darrer aconseguit ahir a la Canonja. A la súper catedral l’acompanyaran ambl 9de8, i en cartera tindrà els 3 i el 4de9f com a opcions de la tercera ronda. Els liles s’acomiadarien amb el pilar de 7 amb folre, que aprofitaran per rodaran i posar a punt el de 8.

 

Els Xiquets de Tarragona buscaran el seu punt d’inflexió. Hi arriben amb els castells de 8 com a sostre de l’any i sense poder amb cap dels 5de8 que ha portat a plaça, deixant-los en intents desmuntats. Aconseguir la catedral i el primer castell de 9 de l’any, el 3de9f, seran els seus principals objectius. També han treballat el 4de9f que podrien deixar per més endavant, i el 7de8, que la colla mai ha assolit.

Després recuperar el pilar de 7 amb folre, ara la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau vol fer el mateix amb el 2de8f. Aquesta construcció se la van anotar per primera vegada al Sant Magí d’ara fa un any i des d’aleshores no hi han tornat. Els dos castells de 8 bàsics completarien la seva actuació, a més del possible pilar de 6; per aquesta ocasió queda descartat el de 7.

Per últim, els Xiquets del Serrallo volen revalidar el 5de7 estrenat ahir, a més del 3 i el 4de7 amb l’agulla, per realitzar la primera actuació de l’any amb tres construccions de la gamma alta de 7. La colla del barri marítim vol aspirar al 2de7 i a un inèdit 3de8 que tenen força avançats als assajos, però de ben segur serà de cara al darrer tram de temporada.

   

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here