Dissabte, 27 novembre 2021

Salt acollirà la III Jornada d’Equitat del món casteller

Tindrà lloc el proper 27 de novembre al matí

|

- Publicitat -

La tercera edició de la Jornada d’equitat del món casteller, que organitza la Coordinadora de Colles Castellers de Catalunya (CCCC) de la mà de la Comissió d’Equitat, recupera la presencialitat i centrarà la seva atenció en els micromasclismes, la gestió emocional i la tècnica amb ulls de dona. El local dels Marrecs de Salt acollirà dissabte 27 de novembre els diferents tallers i sessions des de les 9.30 h fins a les 14 h.

Un cop feta la recepció i benvinguda, les participants accediran als respectius tallers. Un d’ells, “Micromasclismes al món casteller”, ocupa tot el matí i es divideix en dues parts: a la primera es treballarà en grups no mixtes per poder compartir experiències des de la sororitat, mentre que la segona part serà en grups mixtes per poder treballar la gestió d’aquestes realitats.

Publicitat

En paral·lel a aquest taller es proposen dues sessions: una sobre la “Gestió emocional de les diferències”, on es tractarà des d’un enfocament positiu com rebem a les persones des del punt de vista de la diversitat, ja sigui per procedència, cultura o identitat.

L’altra sessió serà el col·loqui “La tècnica amb ulls de dona”. Varien els assajos o els castells que portem a plaça en funció de si hi ha una dona o un home al capdavant? Què aporten les colles universitàries a la realitat de les convencionals? Amb la imprescindible implicació del públic, Aina Mallol conversarà amb diferents protagonistes per anar donant respostes.
La jornada es tancarà amb la presentació del model de protocol i els materials preparats per les colles a partir del protocol contra l’abús infantil (ASI) definit pels Castellers de Barcelona juntament amb la Fundació Vicky Bernadet.

A diferència d’altres jornades impulsades per la CCCC, aquesta és oberta a totes les castelleres i castellers que hi vulguin participar. Les inscripcions ja estan obertes i es poden formalitzar a través de l’enllaç habitual.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.