Dilluns, 16 Setembre 2019

Sabadell celebra aquest dissabte la I Mostra castellera de Secundària

Més de 1200 alumnes de secundària de tota la ciutat han participat en aquest projecte socioeducatiu

Sabadell celebra aquest dissabte la I Mostra castellera de secundària, que representa el punt i final del projecte “Fem pinya amb els joves, donem pit als barris”. Es tracta d’una iniciativa de caire socioeducatiu i de promoció del fet casteller destinat als joves i  impulsada des dels Castellers de Sabadell. L’objectiu ha estat treballar una sèrie de valors i competències, aquestes d’àmbit social, emocional, cognitiu i de desenvolupament personal, amb el propòsit d’introduir l’activitat castellera com un nou model lúdic i educatiu no reglat.

El projecte ha tingut el suport del departament de Cultura de l’ajuntament local i dins el marc dels pressupostos participatius Construint Ciutat 2018. Entre d’altres, s’han realitzat diverses sessions-tallers dirigits als 5 espais joves de la ciutat i a tots els instituts de secundària de Sabadell, un total de 13.

   

“Fem pinya amb els joves” va arrencar el passat mes de març i culmina aquest dissabte 1 de desembre amb l’organització de la trobada de colles castelleres de secundària, on està previst que hi participin entre 400i 600 alumnes, a més de personal docent i membres de la colla local. La jornada tindrà el caràcter d’actuació castellera i de trobada/festa jove però en cap cas es tracta d’un Concurs, sinó una activitat d’esforç de superació personal. Aquesta mostra se celebrarà a la plaça de la Creu Alta i s’obrirà i es tancarà amb un castell a càrrec dels Castellers de Sabadell, mentre que l’actuació dels alumnes de secundària arrencarà a partir de 2/4 d’11 del matí. La mostra estarà presentada per la periodista Elisabet Carnicé.

   

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom

Opinió

10 adjectius pel Sant Fèlix 2019

Article de Cugat Comas

La contrareforma

Article d'opinió de Cugat Comas