Dijous, 9 juliol 2020

Roser Herreros i Maria Raventós, noves caps de colla dels Capgrossos de Mataró

Totes dues formen part de la colla des dels seus inicis

|

Roser Herreros “Herre” i Maria Raventós “Rava” són les noves caps de colla dels Capgrossos de Mataró després que la colla aprovés la seva candidatura, l’única presentada, en l’assemblea celebrada aquesta passada nit, mentre que Víctor Payerol ocuparà la presidència de l’entitat.

El tàndem a la tècnica, jove però molt experimentat, vol impregnar il·lusió a uns Capgrossos que el curs passat no assolien assentar els castells de 9 fins al darrer tram i aconseguien revalidar la gamma extra carregant el pilar de 8.

Publicitat

El primer objectiu que s’ha marcat la tècnica és ampliar la massa social de la colla buscant la implicació de la ciutat i de la comarca per tal d’augmentar el nombre de camises als assajos i a les places.

A nivell tècnic volen mantenir els castells bàsics de 9 i intentar recuperar la torre de 9 emmanillada i el 5de9 folrat. D’altra banda, també pensen en ampliar gamma amb un hipotètic 4de9 amb folre i agulla, construcció que els genera il·lusió i que creuen que podria ser viable, però que mai han intentat al llarg de la seva trajectòria. Per a tot plegat són conscients que caldrà treballar molt als assajos per assolir els objectius, sota un mandat que a priori serà d’una temporada, sense descartar que s’allargui una o dos més.

El calendari d’actuacions serà molt semblant al de la temporada passada i culminarà a la Diada Mariona Galindo, després del compromís de Tots Sants a Vilafranca. Una novetat destacada és la tornada a Diada de la festa major de Terrassa, a principis de juliol.

Les noves caps dels de Mataró formen part de la colla des dels seus inicis. Maria Raventós és membre des de la fundació, l’any 1996, mentre que Roser Herreros es va incorporar l’any següent. Des d’aleshores sempre han participat als troncs dels castells, començant les seves trajectòries als poms de dalt.

La colla torna als assajos els divendres d’aquest mes de febrer, mentre que a partir del març incorporaran el dels dimarts.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.