Setmanari digital i casteller

Dijous, 7 juliol 2022

Reus estrena el 5de8 i les colles vallenques passegen el 3de9f

El Catllar ha estat testimoni del bon moment que atravessen els Xiquets de Reus, gràcies al primer 5de8 de la temporada. La colla se’l va plantejar en segona ronda, després de completar un altre 2de8 folrat. La catedral es va veure nerviosa però es va saber resoldre per descarregar-la, i amb aquesta, ja són 34 les vegades que l’han completat de manera consecutiva des de que el 2013 ho fessin per primera vegada. El 3de8 va tancar la seva actuació.
Al seu costat, la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau va completar el segon 4de8 de l’any, a més del 2de7 i el 4de7 amb l’agulla i el pilar de 6 de comiat. Per la seva banda els Xiquets del Serrallo va anotar-se els dos castells de 7 bàsics i el 5de6.

La Vella estrena del 3de8p

   

A les Vivendes de la Colla Vella els rosats van aprofitar per fer diverses construccions de 7 durant la cercavila i en la actuació van apostar pel 3de9f i els dos castells de 8 amb el pilar, estrenant el primer 3de8 amb el pilar del curs, i finalitzant l’actuació en solitari amb el pilar de 6. Un 3de9f que va servir per anotar-se el gran castell número 600 de la colla, entre carregats i descarregats, a partir del 4de9f.

3de9f a la Riera

A la Riera de Gaià la Colla Joves Xiquets de Valls va completar el quart 3de9f consecutiu de l’any, a més de revalidar el 5de8 estrenat el passat diumenge -després d’un intent desmuntat- i el 2de8 folre. A la ronda de pilars, van completar el primer vano de 6 del seu historial.

Allà els Xiquets de Tarragona van anotar-se els dos castells de 8 bàsics i el 7de7, mentre que els Castellers d’Altafulla van reeditar la clàssica de 7 assolida dissabte a la Diada de les Cultures.

Aquestes van ser les diades més destacades d’aquest dissabte, juntament amb la de Sant Cugat del Vallès, que va veure castells de 8 de la gamma alta i els dos pilars de 6 simultanis dels Minyons de Terrassa.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.