Dimecres, 27 octubre 2021

Reacció de gamma extra

|

- Publicitat -

Els Castellers de Vilafranca van tornar a la feina després del petit període de vacances actuant davant la seva seu social. La diada, però, va començar de manera inesperada quan en primera ronda els de la camisa verda deixaven en intent el 3de9 amb folre. Si bé l’execució anava pel bon camí, es va tancar per dalt i en el moment que l’enxaneta es disposava a coronar la construcció va patir una sotregada entre sisens i dosos, fent saltar el pom de dalt i provocant una caiguda lletja que va fer tallar la respiració.

El desafortunat accident va marcar la resta de l’actuació i va aturar la diada durant força minuts per manca d’ambulància. Al redreçar la jornada, però, no es va renunciar a la torre de 9. Aquesta vegada va obligar-los a treballar a nivell de les manilles però es va completar amb autoritat i sense perill. A continuació, van optar pel 3de8 a més del pilar de 6 de comiat.

 

Els Castellers de la Vila de Gràcia van completar la clàssica de 8 a una setmana de la seva festa major amb bons castells i bones sensacions. Una torre de 7 sense dificultats, el 3de8 en el que potser li va mancar un pèl de ritme, i el 4de8 de la tercera ronda que aspira a aixecar-se un pis més, possiblement, la setmana vinent en pròpia plaça.

3de8 dels Castellers de la Vila de Gràcia

Bones sensacions també les que van deixar els Tirallongues de Manresa, que van obrir la seva actuació amb un 4de8 molt segur però un xic lent. En les darreres setmanes han hagut d’introduïr canvis en l’estructura i han demostrat per segona setmana consecutiva que l’han encertat. Van continuar estrenant el 5de7 amb l’agulla, al costat de la colla que se’l va inventar, mentre que en tercera ronda van recuperar la torre de 7, també amb canvis obligats i ben resolta.

Cinquè 4de8 de la temporada pels Tirallongues de Manresa

Un cop acabada les rondes de pilars, va arribar la roda d’assajos a plaça habituals en aquesta diada. Els de Vilafranca col·locaven el pis de quints del 4de10 amb folre i manilles, els de Gràcia el pis de sisens del 4de9f, mentre que els manresans assajaven la torre de 8 amb folre, un castell inèdit per la colla, col·locant el pis de quints i amb la curiositat que al folre participaven membres dels verds.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.