Dilluns, 26 Agost 2019

Quim Torra rep la Colla Vella a la Generalitat per la consecució del Concurs de Castells

El president de la Generalitat, Quim Torra, va oferir aquest dilluns una recepció oficial a la Colla Vella dels Xiquets de Valls amb motiu de la seva victòria al XXVII Concurs de Castells del passat 7 d’octubre. Torra va rebre una expedició rosada al Palau de la Generalitat, encapçalada pel cap de colla i president de l’entitat, Albert Martínez i Albert Pedret. A l’acte també hi va assistir l’alcalde vallenc, Albert Batet.

Durant els parlaments, el president Torra va recordar algunes anèctodes, com per exemple que va formar part de la pinya del primer 5de9f descarregat per la Colla Vella, el 1996. També ha agraït en nom de la Generalitat la visita del passat dissabte a la Casa de la República, a Waterloo (Bèlgica), on els vallencs van oferir simbòlicament el títol a Carles Puigdemont.

   

Després de l’acte, la colla va enlairar un pilar de 5 i dos pilars de 4 al Pati dels Carruatges, i posteriorment, Quim Torra va dedicar uns minuts a conversar amb els castellers de l’expedició rosada.

D’aquesta manera la Colla Vella tanca les visites institucionals, on han també han ofert el títol de guanyadors a l’ajuntament de Valls i la Diputació de Tarragona.

   

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom

Opinió

La contrareforma

Article d'opinió de Cugat Comas

Assessora, que alguna cosa queda!

Article d'opinió de Josep Almirall