Diumenge, 20 Octubre 2019

Resum del cap de setmana

Primers castells de 8 de Castellers de Sants i de Vilafranca

L’inici oficial de la temporada s’apropa i la pràctica totalitat de les colles ja s’han estrenat a plaça en aquest 2019. El cap de setmana que hem deixat enrere ha servit per veure els primers castells de 8 dels Borinots i Verds. Els Castellers de Sants, en solitari, es lluien amb el 3de8 i el 2de7, a més de la gamma alta de 7, mentre que els Castellers de Vilafranca escollien el 4de8, amb força cares noves, i tancaven l’actuació amb el primer pilar de 6 de l’any, a la defensiva ben aviat i que va acabar cedint amb l’enxaneta ja fora. Entremig, el poc habitual 10de7, i el 5de7, que permetia rodar força castellers a la pinya i el tronc.

Al costat dels penedesencs, els Castellers de Sant Pere i Sant Pau estrenaven curs, i Castellers de la Sagrada Família, més rodats, van oferir construccions de la gamma alta de 7. A Vilafranca dissabte es va celebrar la desena edició del JoVERD, el concurs de castells per centres de secundària, que a partir d’ara serà biannual.

   

La Colla Joves Xiquets de Valls, a casa en la Diada del Graller, va anotar-se el primer 2de7 de l’any i al seu costat els Nois de la Torre estrenaven el 3de7, tot i que deixaven en coronat el 2de6.

A Tarragona, la Colla Jove s’ha estrenat a plaça amb la gamma alta de 7 en la primera actuació amb Gorka Bertran com a nou cap de colla, mentre que els Xiquets de Reus es desplaçaven a Castelló en una actuació compartida amb dues colles de Muixerangues.

Consulta totes les actuacions del cap de setmana:

Totes les actuacions del cap de setmana

   

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom

Opinió

Emoció, tàctica, tècnica

Article d'opinió de Jordi Andreu

Maltractem el 2

Article d'opinió de Jordi Andreu