Dimecres, 29 setembre 2021

Preparant Sant Magí

El Cós del Bou, Ferran i la festa major de Castelldefels, les altres places protagonistes del 15 d'agost

La Colla Jove Xiquets de Tarragona i els Castellers de Sant Pere i Sant Pau van compartir diada en les festes del carrer del Cós del Bou, que va servir per enllestir els castells que volen dur per Sant Magí. Com diumenge a la Canonja, els liles van completar l’actuació formada pel 5de8, el 2de8f, el 4de8 amb l’agulla i el pilar de 7 folrat, és a dir, les mateixes construccions que voldrien aixecar un pis més properament.

   

Per la seva banda, els de Sant Pere i Sant Pau van reeditar la segona millor actuació de la seva història gràcies a la clàssica de 8 i el pilar de 6, amb intencions de folrar per primera vegada el 2 i estrenar el pilar de 7 a les Cols. Totes dues formacions van compartir assaig, amb proves de 5de9f, 2de9 i el pilar de 8 fins emmanillats fins el pis de sisens per part de la Jove i el 2de8f fins a dosos, el pilar de 7 fins l’aixecador i el 3de9f fins a quints per part dels de Sant Pere i Sant Pau.

A Ferran, els Xiquets de Tarragona van tenir problemes amb el 4de8 amb l’agulla, que van desmuntar en dues ocasions. Finalment van acabar anotant-se el 3 i el 4de8, el 5de7 i el segon pilar de 6 del curs. Allà els Castellers d’Altafulla van completar el 3de7 i castells de 6.

Els Castellers de Castelldefels van brillar en la seva festa major signant el 5de7, el 7de7 (primer de l’any) i completant simultaniament el 3 i el 4de7 per primera vegada. Els Xicots de Vilafranca sumaven la segona clàssica de 8 de l’any, mentre que els Nois de la Torre i els Castellers de l’Alt Maresme registraven el 3de7 com a millor construcció.

3 i 4de7 simultanis dels Castellers de Castelldefels (foto: Pep Ribes)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.