Diumenge, 16 Juny 2019

Preparant Sant Magí

El Cós del Bou, Ferran i la festa major de Castelldefels, les altres places protagonistes del 15 d'agost

La Colla Jove Xiquets de Tarragona i els Castellers de Sant Pere i Sant Pau van compartir diada en les festes del carrer del Cós del Bou, que va servir per enllestir els castells que volen dur per Sant Magí. Com diumenge a la Canonja, els liles van completar l’actuació formada pel 5de8, el 2de8f, el 4de8 amb l’agulla i el pilar de 7 folrat, és a dir, les mateixes construccions que voldrien aixecar un pis més properament.

   

Per la seva banda, els de Sant Pere i Sant Pau van reeditar la segona millor actuació de la seva història gràcies a la clàssica de 8 i el pilar de 6, amb intencions de folrar per primera vegada el 2 i estrenar el pilar de 7 a les Cols. Totes dues formacions van compartir assaig, amb proves de 5de9f, 2de9 i el pilar de 8 fins emmanillats fins el pis de sisens per part de la Jove i el 2de8f fins a dosos, el pilar de 7 fins l’aixecador i el 3de9f fins a quints per part dels de Sant Pere i Sant Pau.

A Ferran, els Xiquets de Tarragona van tenir problemes amb el 4de8 amb l’agulla, que van desmuntar en dues ocasions. Finalment van acabar anotant-se el 3 i el 4de8, el 5de7 i el segon pilar de 6 del curs. Allà els Castellers d’Altafulla van completar el 3de7 i castells de 6.

Els Castellers de Castelldefels van brillar en la seva festa major signant el 5de7, el 7de7 (primer de l’any) i completant simultaniament el 3 i el 4de7 per primera vegada. Els Xicots de Vilafranca sumaven la segona clàssica de 8 de l’any, mentre que els Nois de la Torre i els Castellers de l’Alt Maresme registraven el 3de7 com a millor construcció.

3 i 4de7 simultanis dels Castellers de Castelldefels (foto: Pep Ribes)

   

TWITTER

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom

2.775 Seguidors
Segueix

Columna

Opinió