Per triar i remenar; A Barcelona un cap de setmana amb cinc diades i 13 colles

0

Barcelona arrenca amb força la temporada castellera un cop passada la diada de Santa Eulàlia. Tant és així que diumenge vinent s’hi viuran fins a quatre diades diferents en diversos espais de la ciutat. A més, segons l’agenda de la Coordinadora de Colles totes es celebraran de manera simultània. Hi actuaran totes les formacions del Pla de Barcelona, a excepció dels Castellers de la Vila de Gràcia, que a aquella hora seran a Badalona acompanyant a la colla local.

Aquest fet, habitual en una ciutat amb tanta oferta cultural i, sobretot amb sis colles en actiu, es repeteix sovint en altres períodes del calendari. A més, un dia abans els Castellers de Barcelona tindran compromís doble. Primer alçant un pilar en una calçotada dissabte al migdia, i a la tarda, a partir de les 17h i amb els Castellers de Cerdanyola, actuaran a la plaça del Pi amb motiu de la festa major de Sant Josep Oriol.

Així doncs aquest diumenge hi actuaran 12 colles repartides en diversos barris. Si vols escollir entre aquestes opcions aqui hem fet un recull amb tota la informació. Però a la capital no serà l’únic indret on s’hi celebraran diades castelleres. En aquest enllaç pots consultar l’agenda programada per aquest cap de setmana.

Barcelona | Santa Madrona al Poble Sec
Castellers de Sant Cugat, Castellers de Sabadell, Castellers del Poble Sec (Pl. Santa Madrona, 12h)

Barcelona | Diada del Triacord
Castellers de Sants, Minyons de Terrassa, Colla Jove de Barcelona i Colla Jove de Castellers de Sitges (Pl. de la Concòrdia,12h)

Barcelona | Inici de temporada Cast. de Barcelona
Castellers de Barcelona, Castellers de Caldes de Montbui, Castellers de Viladecans i Sagals d’Osona (Pl. Valentí Almirall, 12h)

Barcelona | Diada del Safareig a la Sagrada Família
Castellers d’Andorra i Castellers de la Sagrada Família (c/Santa Carolina, 12h)

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom