Dijous, 19 Setembre 2019

On seguir la Diada de Sant Joan de Valls en directe

Valls dona el tret de sortida de la temporada 2019 a la plaça del Blat amb la Diada de Sant Joan, una cita marcada en vermell al calendari casteller, on es preveu l’estrena de la gamma extra. En la primera gran cita de l’any els mitjans oferiran un ampli desplegament per seguir l’evolució de la diada en directe:

Ràdio

Catalunya Ràdio ofereix la primera retransmissió en directe en una temporada que augmenta la seva aposta, amb nombre de retransmissions i equip humà. ‘Castells a Catalunya Ràdio’ s’estrena aquest dilluns amb Carles Cortès dirigint la narració i amb un equip format pels periodistes del “3 Rondes” Josep Almirall i David Prats, a més d’Albert Mercadé, Coia Ballesté i Oriol Rodríguez.

   

RAC1 també estarà present a Valls amb l’equip format per Xavi Aymerich, Benet Iñigo, Esteve Giralt, Maria Garcia i Anna Marín, a més de Mireia Esteve a les xarxes socials. L’emissora del Grup Godó també augmenta aquest any el nombre de retransmissions en directe.

El cronista de Ràdio Vilafranca, Pep Ribes, narrarà la diada vallenca pels oients del Penedès tan bon punt arrenqui la jornada.

Televisió 

Tac12 oferirà en directe la transmissió de la diada en la seva cobertura per la TDT. A més, distribuïrà la senyal a la nova plataforma castells.tv. A través del seu equip explicarà tot el que passi a la Plaça del Blat; amb Quim Pons, l’anàlisi tècnic d’Aina Mallol i Àlex Alonso i Biel Duran a peu de plaça. A més, els espectadors d’aquesta cadena i en la seva web també podran gaudir de la Nit de Completes (diumenge al voltant de les 11h de la nit).

Com sempre, des d’elmoncasteller.cat oferirem el minut a minut de la diada a través de les nostres xarxes socials.

   

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom

Opinió

10 adjectius pel Sant Fèlix 2019

Article de Cugat Comas

La contrareforma

Article d'opinió de Cugat Comas