On seguir en directe la diada de Tots Sants

0

Aquests seran els principals mitjans de comunicació que seguiran en directe el desenvolupament de la diada de Tots Sants de demà des de Vilafranca del Penedès.

La Xarxa

La Xarxa de Televisions Locals oferirà la penúltima diada en directe de la temporada. Els encarregats de retransmetre la jornada per televisió serà l’equip format per Anna Vallhonesta, Biel Duran, Joan Beumala i Carles Cortés. Per ràdio, ho farà Pep Ribes amb els comentaris de Jaume Galofré, cap de colla de la Joves Xiquets de Valls, i Ernest Gili recollint l’ambient i les reaccions a la plaça. Aquesta retransmissió també es podrà seguir en streaming a elmoncasteller.cat.

Catalunya Informació

Des de 11.45h hi haurà connexions als butlletins horaris de Catalunya Ràdio després de les àrees de servei de Catalunya Informació. Explicaran els moments de més transcendència de la jornada amb la narració anirà a càrrec de l’equip del 3 Rondes format per Josep Almirall i David Prats.⁠⁠⁠⁠

Rac1

Rac1 oferirà integrament la diada a partir de les 12h i fins les 16h, amb tot l’equip de CastellsRac1. La narració anirà a càrrec de Xavier Aymerich, els comentaris tècnics de Benet Iñigo, Anna Marin a peu de plaça i Mireia Esteve a les xarxes socials.

En diferit per TV3

TV3 oferirà a partir de les 18.50 de la tarda un complet resum de tot el que doni de si la diada. Un programa fruit de la col·laboració entre TV3 i la Xarxa Audiovisual Local per oferir la millor cobertura de l’actualitat castellera.

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom