Divendres, 18 Octubre 2019

On seguir en directe la Diada castellera de les Neus de Vilanova i la Geltrú

L’agost casteller arrenca fort. Aquesta tarda, a partir de les 18h Vilanova celebra la Diada de la festa major, on s’ha anunciat el 3de10 amb folre i manilles dels Castellers de Vilafranca per quart any consecutiu. La Colla Jove Xiquets de Tarragona portarà com a mínim dos castells de 9 i els Bordegassos de Vilanova volen anotar-se la clàssica de 8.
Diversos mitjans seguiran en directe la Diada i en aquest llistat trobareu totes les opcions. Com sempre, des de les xarxes socials d’elmoncaster.cat oferirem el minut a minut de la jornada.

A la ràdio

Rac1
L’equip de Castells a RAC1 s’estrena a la capital del Garraf. Com és habitual, la retransmissió estarà encapçalada per Xavier Aymerich, amb els comentaris de Benet Iñigo i amb el seguiment a peu de plaça d’Anna Marin i Maria Garcia.

   

Catalunya Ràdio
Els periodistes del 3 Rondes, David Prats i Josep Almirall, explicaran l’evolució de la Diada a Catalunya Informació amb diverses connexions als informatius i narrrant els principals moments de la jornada.

Ràdio Vilafranca
L’emissora vilafranquina narrarà en directe tota la jornada a partir de les 18h, amb la locució de Pep Ribes.

A la televisió

Castells TV

La de Vilanova és una de les 30 retransmissions en streaming que oferirà castells.tv, amb Carles Cortés a la narració, Biel Duran a peu de plaça i Aina Mallol de comentarista. Es podrà seguir per internet a https://castells.tv/ i per Canal Blau, la televisió de Vilanova.

 

   

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom

Opinió

Emoció, tàctica, tècnica

Article d'opinió de Jordi Andreu

Maltractem el 2

Article d'opinió de Jordi Andreu