Nova cita de gamma extra a Les Santes de Mataró

Minyons i Verds volen emmanillar-se i els Capgrossos apostar pels primers castells de 9 de l'any

La plaça Santa Anna de Mataró acull el pròxim diumenge 21 de juliol a les 12h la cita més important del cap de setmana, la Diada de Les Santes, que repeteix el cartell dels darrers anys: Castellers de Vilafranca i Minyons de Terrassa acompanyaran a la colla local, els Capgrossos.

Gamma extra de Minyons i Verds

Els Minyons de Terrassa tancaran a Mataró el primer tram del curs amb la voluntat de revalidar el 2de9 i el pilar de 8 emmanillats que ja ha completat per partida doble i que els situen com la colla més destacada del moment. Tot i així, la tècnica malva estarà pendent del nombre de camises que puguin arrossegar després d’haver encarat un juliol exigent. Els dos castells de 9 bàsics completarien la seva actuació, amb el deure pendent de tornar a descarregar el 4de9f, que no completen des del passat 25 de maig, i que des d’aleshores han encadenat dos consectuius deixant-lo només en carregat. Abans, els de Terrassa actuaran dissabte a la tarda a Sant Cugat, on podrien portar el 3de9f.

 

Després de les bones sensacions a Altafulla, els Castellers de Vilafranca volen fer una passa més i estrenar la torre de 9 amb folre i manilles. Per primera vegada des del 2014 Mataró tornarà a ser l’escenari del primer atac de l’any de gamma extra pels vilafranquins. Aquesta serà la seva gran aposta, a més del 3 i el 4de9 folrats. Per tercera setmana consecutiva tancarien l’actuació amb el renovat pilar de 7 amb folre.

Primers castells de 9

Les intencions de la colla local, els Capgrossos de Mataró, passen per estrenar els 9 pisos. El 3de9f estarà gairebé assegurat, mentre que el 4 dependrà del darrer assaig setmanal. També voldran revalidar el 5de8 descarregat a principis de juny, i en cartera tindran la torre de 8 amb folre. Per la ronda de pilars opterien per el de 6, sense descartar l’estrena del de 7.

   

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here