Minyons i Capgrossos emmanillen Girona i els Marrecs confirmen la categoria de 9

0
272

Sant Narcís ha confirmat la categoria de 9 dels Marrecs de Salt gràcies al segon 3de9f de la seva història. La diada ha vist tres gammes extres, dos dels Minyons, amb la torre de 9 i el pilar de 8 per encarar la recta final de temporada amb optimisme, i uns Capgrossos que han clavat la torre de 9 a tres dies de la cita de Tots Sants

Josep Torreño

Exhibició de manilles malves

Els Minyons surten reforçats de Girona completant el 2de9 i aquest pilar de 8 (foto ACN)

Els Minyons de Terrassa han sortit molt reforçats amb la seva actuació a Girona. Han clavat de sortida un 3de9f ràpid i àgil, que serà clau per encarar-lo un pis més en la recta final de la temporada. L’execució ha sigut molt solvent i tot convida a pensar que el proper 19 de novembre tornarà a la plaça Vella de Terrassa. Una de les passes per arribar-hi és exhibint manilles, primer amb el 2de9 de la segona ronda. Amb dosos col·locats ha brandat però les manilles l’han sabut aturar permetent que els quarts el defensessin fins a descarregar-lo per sisena vegada en aquest curs. Han tancat la tercera ronda amb un difícil 4de9f, que ha perdut les mides aviat i els ha obligat a posar-hi tots els sentits per dur-lo a bon port. Per rematar la gran actuació s’han acomiadat amb el segon pilar de 8 descarregat de l’any, també superant uns moments molt delicats amb una gran exhibició de tots, especialment del quart i el quint. El d’aquest migdia és el cinquè que signen a Girona dels 11 que han completat en el seu global.

Excel·lents Capgrossos!

Primer gamma extra dels Capgrossos de Mataró a Girona (foto ACN)

Sant Narcís ha vist el primer gamma extra descarregat dels Capgrossos de Mataró a la plaça del Vi. Els de Cugat Comas han demostrat que tot el que estan fent aquest any no és cap casualitat i fins i tot que tenen marge de millora, com en la torre de 9 que han clavat.
Tot i no mostrar la solvència d’altres vegades, han obert amb un 3de9f que incorporava una estrena al pis de terços. Seguint les passes dels Minyons, també han apostat per la torre de 9 en segon torn. I quina torre! L’han brodat amb una execució ràpida, segura i amb molta solidesa al folre i les manilles, millorant el que van anotar-se fa poques setmanes a Reus. Ja és el sisè que descarreguen i tres d’ells són del 2017. Després de completar un bon 4de9f, finalment han escollit el pilar de  7 per acomiadar-se, descartant l’estrena del de 8, que deixaran pendent per aquest dimecres 1 de novembre a Vilafranca i que ha de servir per arrodonir la millor actuació dels del Maresme.

Uns Marrecs de primera!

3de9f dels Marrecs de Salt, el primer que s’apunten a la plaça del Vi (foto ACN)

Amb seguretat i determinació els Marrecs de Salt han arrencat la diada amb tot un 5de8, que han resolt amb bones maneres tot i que a la baixada ha mostrat amb un punt de nervi. L’hora de la veritat ha arribat en segona ronda, l’hora d’encarar el gran repte i retrobar-se amb el 3de9f que van completar aquest estiu en la seva festa major. Avui s’ha mostrat molt més madur, amb més confiança, per acabar dibuixant un castell de 9 apamat que no ha tingut moltes dificultats. Ja és el segon de la seva història, el primer a la plaça del Vi. Per acabar, una torre de 8 amb folre un pèl més suada de l’habitual però que els ha permès repetir les tres millors rondes. Amb aquest ritme i seguint amb els seus assajos rigurosos, al Sant Narcís del 2018 podrien aspirar com a mínim a la tripleta màgica.

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here