Diumenge, 24 gener 2021

L’organització del Concurs de Castells treballa perquè se celebri en les dates previstes

L’Ajuntament de Tarragona i l’equip del certamen tenen en compte totes les circumstàncies que poden afectar l’edició d’aquest 2020

|

Tot i l’actual crisi sanitària i la incertesa per saber quan es podrà reactivar la temporada castellera, el Concurs de Castells ha anunciat que es contemplen tots els escenaris possibles que poden afectar al certamen i que continuen treballant per tal de tirar endavant la XXVIII edició en les dates previstes, el 27 de setembre a Torredembarra i els dies 3 i 4 d’octubre a la Tarraco Arena.

El seu director tècnic, Xavier Gonzàlez, reconeix a hores d’ara que “és complicat aventurar que pot passar el mes d’octubre però intentarem, el més aviat possible, intentar dissoldre totes les incerteses que depara, no només el món casteller sinó també el món de la cultura en general”.

A manca de 5 mesos per la celebració del Concurs, l’organització no descarta que des del Consell Assessor, tenint en compte l’evolució de la situació actual, es puguin plantejar diverses consideracions sobre alguns aspectes de la seva metodologia, per tal d’adaptar-se a l’excepcionalitat de la temporada que s’està vivint. D’aquesta manera, les decisions es prendran en consonància amb el que plantegin les colles que el protagonitzen i la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC), i seguint sempre les mesures de seguretat que acordin les autoritats sanitàries.

Publicitat

El Consell Assessor del Concurs, format per representants de les quatre colles de la ciutat de Tarragona, les sis primeres colles classificades en l’edició anterior, les 2 guanyadores ex-aequo de l’anterior edició de dissabte, periodistes i experts del món casteller, es reunirà en els pròxims dies, tal com estava previst.

Publicitat

1 comentari

  1. Cada colla serà sobirana de prendre les seves decisions, particularment penso que declarar la temporada en blanc seria la decisió més fàcil d’entendre.
    salut a tothom

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.