Dilluns, 20 Gener 2020

Les diades del Catllar i l’Arboç, en directe

Diversos mitjans de comunicació oferiran en directe les diades de les festes majors del Catllar i l’Arboç, a la ràdio i televisió. En aquest llistat pots consultar els horaris i llocs que s’oferiran aquestes retransmissions:

A la ràdio

   

RAC1 | L’equip de Castells a Rac1 s’estrena al Catllar oferint la diada en directe a partir de les 17.30h, mitja hora abans del seu inici. La retransmissió encapçalada per Xavier Aymerich comptarà amb Benet Iñigo i Esteve Giralt als comentaris, i Maria Garcia i Anna Marin a peu de plaça, Mireia Esteve a les xarxes socials i Joan Ramon Oró al control tècnic.

Catalunya Ràdio | Els periodistes del 3 Rondes narraran els castells del Catllar en diverses connexions a Catalunya Informació, a més d’altres connexions dins el programa esportiu Tot Gira de Catalunya Ràdio, que s’emet a les tardes del cap de setmana.

Ràdio Vilafranca | L’emissora penedesenca oferirà les dues diades de manera íntegra, al Catllar a partir de les 18h, i a l’Arboç a les 13h, amb la narració de Pep Ribes.

A la televisió 

Castells.tv | L’operadora Som* emetrà les dues diades en directe a través del portal d’internet castells.tv, amb l’equip habitual encapçalat per Aina Mallol i Carles Cortés, i amb Biel Duran a peu de plaça, seguiment que també farà Àlex Alonso al Catllar. Les dues jornades també es podran veure en directe a TAC12, la televisió pública del Camp de Tarragona.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

«Les colles han d’apostar més per la psicologia als castells»

0
Entrevista a la castellera i psicòloga Maria Alvarado