Divendres, 18 Octubre 2019

La Xarxa estrena avui el magazín casteller ‘On tot comença’

S'emetrà els divendres a les 21.30h en una vintena de televisions locals i a laxarxa.cat

La Xarxa de Televisions Locals va estrenar el programa d’actualitat ‘Castells en Xarxa’ coincidint amb Sant Joan, però la seva programació castellera no s’acaba aquí. Avui divendres 5 de juliol a les 21.30h s’estrena el magazín ‘On tot comença’, que se centrarà en els assajos de les colles. Com és el seu dia a dia? Quins reptes, quines vivències i curiositats hi ha darrere? Aquestes respostes es resoldran en el nou programa, un espai en què els telespectadors podran seguir els assajos i saber quins són els seus reptes.

El magazín ‘On tot comença’ està dirigit i presentat per Toni Comas i compta amb la participació d’Oriol Carreras de Canal Terrassa, Joan Ignasi Gómez de Canal Blau, Marina Pérez de Ràdio Ciutat de Tarragona i un equip de periodistes de diverses televisions locals que realitzaran connexions des dels locals d’assaig de tot Catalunya, per mostrar-los com a espais de cohesió i dinamització de les colles. Aquestes connexions es combinaran amb entrevistes i reportatges, amb un to amè, divertit i pedagògic.

   

Els locals dels  Castellers de Vilafranca i de la Colla Vella dels Xiquets de Valls seran l’escenari principal del programa. A travès dels seus protagonistes, l’espai repassarà les motivacions i les seves maneres de fer.

El programa és una producció de La Xarxa de Comunicació Local i es pot seguir en més d’una vintena de televisions locals i també per ‘streaming’ a laxarxa.cat.

   

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom

Opinió

Emoció, tàctica, tècnica

Article d'opinió de Jordi Andreu

Maltractem el 2

Article d'opinió de Jordi Andreu