Dissabte, 19 Octubre 2019

La Jove de Vilafranca renúncia a actuar diumenge a les Fires de Maig

La nova tècnica de la Colla Jove Xiquets de Vilafranca no està aconseguint els resultats esperats i per aquest motiu, renuncia a actuar a la tradicional diada de Fires de Maig d’aquest diumenge a la capital de l’Alt Penedès. La decisió ha estat ratificada pels socis i sòcies de l’entitat durant l’assaig d’ahir dimecres.

En un comunicat, expliquen que els motius de renunciar a l’actuació són la manca de nivell tècnic i de massa social suficient per garantir una actuació mínima “que per respecte a la plaça de la Vila i a les altres colles presents, es considera que és el mínim que ha d’oferir la colla”.

   

La Jove afegeix que la decisió serà comunicada aquest dijous a la tarda en la trobada del Patronat de Castells de Vilafranca, i que la decisió “afecta només a aquesta diada de Fires”. La colla vol continuar amb el seu calendari d’assajos i sortides habituals “treballant amb la il·lusió per créixer, tant a nivell social com tècnic”. Per tant, el pròxim assaig general serà demà divendres, a la Plaça de la Constitució a les 21h, mentre que la propera actuació serà el 25 de maig al Prat del Llobregat. 

En la darrera actuació, el passat diumenge a Tremp, la colla només va poder anotar-se el 3de6 i va haver de desmuntar la torre de 6 i un 3de6 amb l’agulla que posteriorment quedaria en intent.

La Colla Jove Xiquets de Vilafranca ja va renunciar fa 2 anys a actuar en la seva festa major, l’any 2016, i no va reaparèixer a “la més típica” fins el 2018, intentant sense sort un castell de 7 que no assoleixen des de la temporada del 2015.

   

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom

Opinió

Emoció, tàctica, tècnica

Article d'opinió de Jordi Andreu

Maltractem el 2

Article d'opinió de Jordi Andreu