Diumenge, 15 Setembre 2019

La Colla Vella estrena els castells de 9

Els rosats s'anoten els dos castells de 9 però deixen el 4de9f a mitges, el primer des del 2014

La Diada dels Pagesos amb motiu de Sant Isidre ha portat els primers castells de 9 d’una Colla Vella dels Xiquets de Valls que ha acabat estrenant quatre construccions d’una tacada i realitzant la millor actuació del que portem de curs.

Els rosats han encetat la jornada amb el 3de9f, amb un punt de nervi i algun dubte de l’aixecador, però un cop coronat han sabut controlar. En segona tanda han apostat per un 4de9f que amb mides obertes per baix els ha obligat a treballar-lo ben aviat i s’ha complicant després de l’aleta. Ja sortien els dosos quan el pis de segons no ha resistit més i s’ha acabat trencant la construcció. Cal remuntar-se fins el 2014 per trobar l’últim 4de9f carregat dels vallencs.
Tot i l’ensopegada, han continuat el programa i a continuació s’han anotat el també primer 4de8 amb el pilar de l’any per acomiadar-se amb la darrera novetat, la del pilar de 6.

   

Els Xiquets de Reus han iniciat l’actuació estrenant el 4de8, que s’ha mostrat exigent, però en canvi no han tingut dificultats amb el 3de8, que ja és el tercer de l’any. S’han acomiadat amb el 2de7, construcció que ben aviat volen aixecar un pis més.

Els Castellers de Lleida han reaccionat bé amb el segon 2de7 del curs després d’ensopegar amb el 4de8 que van deixar en carregat diumenge passat. El 5de7 i el 4de7 amb l’agulla han completat la seva actuació.

Per últim, els Xiquets de Tarragona no han pogut amb el 3de8, que han desmuntat amb aixecador col·locat en segona ronda, després del 5de7. També arribaven a la cita amb el 4de8 carregat del passat diumenge a Sants i no han volgut arriscar més. Han acabat sumant el 4de7 amb l’agulla i el 3de7.

   

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom

Opinió

10 adjectius pel Sant Fèlix 2019

Article de Cugat Comas

La contrareforma

Article d'opinió de Cugat Comas