Divendres, 7 agost 2020

La Colla Joves torna a reivindicar a l’Ajuntament la millora en la distribució dels espais a plaça

|

A menys de 48 hores per la Diada de Sant Joan, la Colla Joves Xiquets de Valls ha emès un comunicat on reivindica una nova distribució d’espais a plaça i a l’Ajuntament de Valls. La demanda fa més d’un any que està en curs i fins i tot van adreçar-la al Síndic de Greuges.

Actualment els del carrer d’en Gassó només disposen d’una de les quatre portalades de l’Ajuntament i el consideren un espai insuficient. Tot i que l’Ajuntament de Valls, a instàncies del mateix Síndic va oferir a la colla vermella un espai alternatiu on tenir la canalla durant les actuacions a la plaça del Blat, la formació va acceptar la que consideren una solució temporal, mentre que en un altre comunicat van establir com a data límit per finalitzar les negociacions la diada de Sant Joan 2019.

Publicitat

En el comunicat emès avui, la Joves continua reivindicant “la necessitat de millorar la  distribució d’espais a plaça a l’Ajuntament de Valls i a seguir treballant per millorar els protocols d’emergència i evacuació que considerem que tenen deficències importants, sobretot tenint en compte l’evacuació dels castellers i castelleres”.

La colla apunta que seguirà treballant per fer propostes i modificar els protocols a plaça i insta al nou govern del consistori a reunir-se per tractar aquests aspectes.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.