Dijous, 19 Setembre 2019

La Colla Joves torna a reivindicar a l’Ajuntament la millora en la distribució dels espais a plaça

A menys de 48 hores per la Diada de Sant Joan, la Colla Joves Xiquets de Valls ha emès un comunicat on reivindica una nova distribució d’espais a plaça i a l’Ajuntament de Valls. La demanda fa més d’un any que està en curs i fins i tot van adreçar-la al Síndic de Greuges.

Actualment els del carrer d’en Gassó només disposen d’una de les quatre portalades de l’Ajuntament i el consideren un espai insuficient. Tot i que l’Ajuntament de Valls, a instàncies del mateix Síndic va oferir a la colla vermella un espai alternatiu on tenir la canalla durant les actuacions a la plaça del Blat, la formació va acceptar la que consideren una solució temporal, mentre que en un altre comunicat van establir com a data límit per finalitzar les negociacions la diada de Sant Joan 2019.

   

En el comunicat emès avui, la Joves continua reivindicant “la necessitat de millorar la  distribució d’espais a plaça a l’Ajuntament de Valls i a seguir treballant per millorar els protocols d’emergència i evacuació que considerem que tenen deficències importants, sobretot tenint en compte l’evacuació dels castellers i castelleres”.

La colla apunta que seguirà treballant per fer propostes i modificar els protocols a plaça i insta al nou govern del consistori a reunir-se per tractar aquests aspectes.

   

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom

Opinió

10 adjectius pel Sant Fèlix 2019

Article de Cugat Comas

La contrareforma

Article d'opinió de Cugat Comas