La Colla Joves s’embutxaca el pilar de 8 a Igualada

Per fi el gran treball pilaner de la Colla Joves Xiquets de Valls s’ha vist recompensat aquest migdia a Igualada, on han descarregat el segon pilar de 8 amb folre i manilles de la seva trajectòria moderna, el primer fora de casa. Ha estat el millor moment de la Diada de la festa major, que ha vist la recuperació de la tripleta de 8 dels Moixiganguers i un paper discret dels Capgrossos.

   

Tot i que semblava que finalment no hi hauria l’anunciat pilar de 8, la Colla Joves ha comptat amb la col·laboració dels Moixiganguers per tancar una bona pinya i s’hi han abocat en massa. Quan ha pujat amunt tots els esforços s’han centrat a les manilles, però l’execució pilanera ha estat brillant i l’han descarregat. Es tracta del primer gamma extra de l’any per la Colla Joves i el primer que es completa a la capital de l’Anoia. Anteriorment s’han anotat un treballat 3de9f, mentre que en segona tanda han desmuntat el 4de9f quan ja tenien sisens col·locats. L’atac ha pujat després de desmuntar fins a tres peus, i els vallencs han utilitzat una ronda extra per signar una actuació amb 3 castells, amb el 2de8f i el 4de8 amb el pilar posteriors, a més de l’esmentat pilar de 8.

Tripleta morada

Els Moixiganguers d’Igualada han celebrat la festa major amb una tripleta de 8, segona del curs, després de descartar el primer intent de 4de9f del seu historial, que hauran de madurar. Actuació balsàmica amb castells molt solvents, en especial el millor 2de8f de l’any, i dos castells bàsics de 8 que avui no han generat dubtes.

Torre de 8 amb folre dels Moixiganguers (Pau Corcelles)

Capgrossos, de vacances

L’altra colla convidada, els Capgrossos de Mataró, tornaven de les vacances d’estiu i amb poc assaig per encarar aquest compromís. El millor castell dels de la camisa blava ha estat el 4de8, que han acompanyat amb el 2de7 i el 5de7. Una actuació per sota de l’esperada, sobretot pels esforços que els Moixiganguers fan any rere any per tancar un bon cartell de festa major.

 

 

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here