Dijous, 2 juliol 2020

Jaume Martí, nou cap de colla de la Joves de Valls

|

Jaume Martí pren el relleu de Francesc Xavier Ramon al capdavant de la tècnica de la Colla Joves Xiquets de Valls. Els vermells van celebrar ahir divendres la presentació del nou equip, que vol seguir una linia continuista de l’anterior tècnica.

Martí, component de la Joves des del 2000, ha pujat a segons dels tres castells desfolrats que han aconseguit els darrers anys, a més de ser el quart dels pilars de 8 que la colla ha descarregat. A la tècnica estarà acompanyat amb dos sots-caps de colla, Edu Toda i Andreu Gassó, que anteriorment ja havien ocupat càrrecs tècnics. També inclou novetats als equips de canalla i de pinyes, en una combinació que barreja joventut i veterania.

Publicitat

Els objectius més destacats que es proposa el nou cap de colla és recuperar i sovintejar construccions emmanillades com el 2de9, així com el 5de9f i el 4de9 sense folre, a més de continuar treballant els grans castells assolits el 2019, el 2de8 i el 3de9 nets.

La nova tècnica es posarà en marxa la pròxima setmana amb els assajos de canalla, mentre que els generals de divendres seran a partir del 6 de març. Un assajos en que canviaran en les dinàmiques d’assaig, ja que començaran i acabaran abans.

Entre les novetats del calendari dels vermells per aquesta temporada destaquen les de la Selva del Camp i el Pla de la Seu de Tarragona, a inicis de juny i juliol respectivament, a més d’altres compromisos encara per confirmar.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.