Divendres, 22 octubre 2021

El Gremi de Fabricants i els Castellers de Sabadell impulsen la Diada castellera del Tèxtil

|

- Publicitat -

El proper diumenge 26 de març se celebrarà la primera Diada Castellera del Tèxtil fruit de la col·laboració entre els Castellers de Sabadell i el Gremi de Fabricants

La temporada passada el Gremi de Fabricants i els Castellers de Sabadell van posar els fonaments per una col·laboració que vol donar valor al teixit associatiu de Sabadell, a l’activitat cultural i a la tradició empresarial. Sabadell té unes arrels fortes en la seva empenta industrial, i en el sector tèxtil en particular. Aquesta col·laboració vol estudiar les possibles col·laboracions en activitats culturals a nivell de la ciutat de Sabadell on aquests valors siguin tinguts en compte, és a dir, fer ciutat, fer cultura i fer país.

El Gremi de Fabricants està impulsant una gran activitat en la reflexió del model industrial del país, repensant la seva activitat i col·laborant en la reflexió ciutadana sobre la projecció de la ciutat en els propers anys, dintre d’aquesta activitat l’aposta cultural, i el món casteller, són especialment simbòlics.

Per la seva banda els Saballuts han vist com el seu local s’omple cada setmana, és una de les entitats que més sovint porta el nom de Sabadell arreu del país i està oberta a qualsevol que vulgui participar dintre de l’activitat cultural de la ciutat. Per altra banda els seus objectius han evolucionat consolidant-se entre les millors colles del país i aquesta temporada vol ratificar i millorar aquests registres.

Diada amb Minyons de Terrassa i Castellers de Sant Cugat

El primer pas serà la diada castellera del diumenge 26, a les 12 del migdia, al Carrer Sant Quirze, davant de la seu del Gremi de Fabricants de Sabadell. L’actuació serà per part dels Minyons de Terrassa, els Castellers de Sant Cugat i els Castellers de Sabadell.

Totes tres colles es troben en un moment molt inicial de la temporada i aquesta actuació servirà per veure l’estat de forma després de finalitzar la pre-temporada. Els últims anys el món casteller ha assolit límits inimaginables tan sols 3 o 4 temporades enrere i enguany els objectius es fixen d’igual manera.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.