Dimarts, 22 Octubre 2019

Els Xiquets d’Alcover es dissolen

La Colla Castellera Xiquets d’Alcover ha decidit posar punt i final a la seva trajectòria. L’assemblea extraordinària celebrada el passat divendres 27 de setembre ha confirmat el desenllaç. En la passada primavera ja van anunciar la suspensió dels seus compromisos pel que quedava de temporada, però sense deixar d’assajar o realitzar tallers amb l’objectiu de captar noves incorporacions. La colla no ha aconseguit redreçar la situació i finalment es dissolaran.
Nascuts el 2012, van agafar el relleu dels desapareguts Xiquets de la Vila d’Alcover, fundats el 1984 i en actiu fins al 2009, assolint el 2de7 i el 4de8 carregats com a millors fites. Amb color de camisa i escut diferents, la formació que ara plega ha tingut el seu sostre en els castells de 6, tot i que va arribar a provar un 3de7 el 2015 que va cedir amb l’aixecador col·locat.

La colla ha publicat un comunicat on ha agraït l’ajuda a les colles padrines, els Castellers d’Altafulla i els Xiquets del Serrallo, així com a les entitats locals.

   

En aquesta localitat de l’Alt Camp es continuaran aixecant castells, com en la cita del pròxim 20 d’octubre en el marc de la festa major, on hi participaran els Xiquets de Reus i la Colla Joves Xiquets de Valls.

   

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom

Opinió

Emoció, tàctica, tècnica

Article d'opinió de Jordi Andreu

Maltractem el 2

Article d'opinió de Jordi Andreu