Divendres, 19 Juliol 2019

Els Xicots convoquen una assemblea extraordinària per escollir nova tècnica i junta

Quico Murillo i Esther Vicente no continuaran a la tècnica i a la presidència dels Xicots de Vilafranca i per aquest motiu la junta en funcions ha convocat una assemblea extraordinària, que se celebrarà el proper 8 de febrer, amb l’objectiu de presentar i aprovar la nova direcció de la colla per les temporades 2019-2020.

L’única candidatura que es presentarà, per primera vegada amb una tècnica i adiminstrativa unificada, serà l’encapçalada per Gabi Cot com a cap de colla i amb Xavier Llenas en la presidència.
Cot, que ja va ser cap de colla el 2017, però va renunciar al càrrec per motius laborals al final de temporada, incorporarà gent nova a la tècnica i comptarà amb alguns membres de l’anterior.

   

L’objectiu principal del mandat serà recuperar el nivell assolit en les darreres temporades. En aquest sentit volen consolidar els castells de 8 bàsics i treballar una renovada torre de 8 amb folre -que els vermells no van aconseguir en la temporada passada-, a més de sumar més camises, “pas imprescindible per intentar recuperar els castells de 9 i tornar a il·lusionar a la colla i a la vila amb assaig, intensitat i compromís”, ha dit Gabi Cot a elmoncasteller.cat.

Els Xicots, que ja tenen planificat l’inici de temporada amb dos viatges a l’abril, a Andorra i Mallorca, acabaran el curs el 12 de novembre a Granollers. Una altra novetat és el canvi d’horari de la Diada del Roser, que passarà a celebrar-se al migdia del 3 de novembre, amb els Castellers de Barcelona i una altra colla encara per confirmar.

   

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom

Anàlisi

Columna

Opinió