Divendres, 22 gener 2021

Els verds organitzen un certamen de literatura castellera

|

Els Castellers de Vilafranca han organitzat un certamen literari amb la intenció de recuperar els antics certàmens que anys enrere s’havien convocat. La temàtica dels treballs que es presentin ha de ser relativa al món casteller i els seus valors, i han de ser escrits en llengua catalana.

Els participants podran presentar dos treballs com a màxim, que no hagin estat publicats ni premiats anteriorment. Els textos podran ser en una sola obra o un breu recull, tant en prosa com en poesia, i sense límit d’extensió, i el text original ha d’anar signat amb un pseudònim.

El concurs es dividirà en tres categories Infantil (dels 8 als 14 anys), Juvenil (dels 14 als 18 anys) i General (a partir dels 18). Per participar, les obres s’hauran de lliurar per correu electrònic a info@castellersdevilafranca.cat abans del dia 31 de maig.

Publicitat

Les bases es poden consultar en aquest enllaç. El jurat està format per 4 membres lligats a la literatura, al món de les lletres catalanes i a la colla: Biel Senabre, Júlia Pujol, Jaume Rafecas i Anna Flores.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.