Dijous, 27 Juny 2019

Els verds inicien una campanya de micromecenatge per l’escultura d’una torre de 8 de mida real

Els Castellers de Vilafranca han engegat una campanya de micromecenatge destinada a la realització i muntatge de l’escultura en forma d’una torre de 8 sense folre de mida real. L’escultura presidirà l’entrada del seu local social i esdevindrà la culminació de la darrera fase de les obres de reforma i millora que s’han realitzat a Cal Figarot els darrers anys i que s’inauguraran el proper 17 de novembre.

Per formar part del projecte es poden fer diverses aportacions econòmiques, que van des dels 10€ als 6.000€. A canvi, els mecenes rebran diferents recompenses com per exemple  que el seu nom quedi esculpit a l’escultura.
Les aportacions es poden fer fins a mitjans del mes de novembre en l’enllaç del projecte:https://www.verkami.com/projects/22014-escultura-dels-castellers-de-vilafranca-a-cal-figarot

   

Els vilafranquins han escollit la torre de 8 perquè és especial per la colla, a banda de tractar-se d’una construcció d’extrema dificultat tècnica van ser els primers en descarregar-la per primera vegada a la història, durant la diada de Tots Sants de 2010.

L’escultura de la torre de vuit estarà feta per Rovellart, art a quatre mans, per part de l’Àngels i el Fred, artistes multidisciplinaris. Treballen amb ferro recuperat, majoritàriament amb cèrcols d’antigues bótes de vi donant-los una segona vida. A través del color i la forma creen escultures vibrants i coloristes. Ja porten una dècada creant espais diferents amb un toc fresc i harmonia en el moviment i actualment tenen una galeria: l’Espai ROVELLART a Ciutadella de Menorca.

   

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom

Columna

Opinió