Els Saballuts tornen a completar el 2de8 folrat

El cap de setmana casteller, protagonitzat per la Misericòrdia a Reus i la Mercè Històrica a Barcelona, també ha destacat per la millor actuació de l’any dels Castellers de Sabadell. Els de la camisa verda s’han desplaçat aquest diumenge a la tarda fins a Cervera, que celebrava la seva festa major, per descarregar, tot i l’execució nerviosa, el primer 2de8 amb folre de la temporada. Fa unes setmanes l’havien deixat a mitges i no la completaven des del maig del 2018. Han obert amb el 4de8 i han segellat la millor actuació del curs amb el 7de8. Els Saballuts podrien apostar pel primer castell de 9 pisos de l’any el pròxim 6 d’octubre al barri de Les Corts de Barcelona.
A Cervera els Margeners de Guissona han completat el 3 i el 4de7, mentre que els Castellers de Santpedor han fet el primer 3de6 per sota de l’any.

Castells de 8 també a Esplugues de Llobregat, de la mà dels Capgrossos de Mataró, que han tornat a completar la torre de 8 amb folre, dos mesos després de provar-la per darrera vegada, a més del 3 i el 4de8 i el pilar de 6. Els Castellers de Sants han continuat passejant els dos castells de 8 bàsics, i la colla local, els Castellers d’Esplugues, no han pogut amb el 3de8, que han desmuntat en una ocasió després de desmuntar per partida doble el 7de7.

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here