Dissabte, 19 juny 2021

Els Nens del Vendrell creen un nou “Fem Pinya” per a tota la comarca

|

- Publicitat -

El projecte social ‘Fem Pinya’ dels Nens del Vendrell, que dota de beques menjador als infants del Vendrell sense recursos, es va reconvertir durant l’inici de la crisi sanitària del Covid-19 en targetes moneder per a aquelles famílies més necessitades. Ara, la colla vol anar més enllà ampliant el seu projecte per a tota la comarca a través d’un conveni que signarà amb el departament de Serveis Socials del Consell Comarcal del Baix Penedès. Amb aquesta nova iniciativa, els de la camisa vermella volen seguir creant sinergies amb entitats de tota la comarca penedesenca.

El funcionament d’aquest nou projecte serà el mateix que la seva versió municipal, mitjançant aportacions que es convertiran en targetes moneder per a les famílies amb dificultats econòmiques de la comarca. Així doncs, a partir d’ara qui vulgui col·laborar amb aquesta iniciativa podrà decidir si la seva donació es destina al “Fem Pinya” del Vendrell, al de la comarca o a tots dos.

La primera aportació que es farà des de l’entitat serà per mitjà de les quotes de socis. Aquest any, que la temporada castellera s’ha vist suspesa, han decidit que, excepcionalment, la meitat de les quotes del 2020 es destinaran al “Fem Pinya” i, d’aquesta part, el 50% anirà a la iniciativa vendrellenca i l’altre 50% al del Baix Penedès.

Des de l’inici de la pandèmia la colla ha rebut el suport i aportacions tant d’entitats com de particulars, i animen a tothom qui vulgui sumar-se a aquest nou projecte a contactar amb ells per sumar més donacions.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.