Dimarts, 23 Juliol 2019

Els Minyons volen acomiadar la temporada amb dues possibles estrenes

La Plaça Vella de Terrassa baixa el teló de la temporada castellera el pròxim diumenge 18 de novembre. Com és habitual, la diada dels Minyons serà la darrera oportunitat de l’any per gaudir dels últims castells de gamma extra i de 9 de la mà dels Castellers de Sants, els Capgrossos de Mataró i els amfitrions Minyons de Terrassa, a partir de les 12 del migdia.

Els Minyons volen anotar-se la seva millor actuació del curs en una temporada difícil i marcada, entre d’altres, per algunes lesions. Sense èxit amb el 2de8 sense folre provat a Sant Fèlix, el 2de9fm s’ha mantingut com el seu castell sostre. En els tres primers atacs només van poder coronar-lo i no va ser fins el darrer assalt, per la Mercè, quan el van descarregar. Diumenge, a banda de revalidar-lo podrien optar a dues estrenes: d’una banda el 5de9f, que portarien a plaça per primera vegada enguany si es confirma en l’assaig de divendres. Més assegurada és la segona estrena, la del pilar de 8, que ja pretenien intentar en la Diada de Sant Narcís de Girona finalment suspesa per la pluja. Els malves portaran en cartera el 4de9f i en cas de no optar finalment pel 5de9f el substituiria el de 3de9f.

   

Amb ganes de fer un bon paper però descartant la gamma extra, els Capgrossos de Mataró es planten a Terrassa amb intencions de completar una actuació amb els dos castells de 9 bàsics, a més del 2de8 folrat. Malgrat que en les darreres setmanes han treballat el pilar de 8, finalment el descartaran en l’últim compromís de l’any i es decantaran pel de 7.

Per últim els Castellers de Sants volen recuperar els castells de 9 després d’un octubre marcat per les ensopeguedes al Concurs i en la seva Diada. Des d’aleshores la colla ha rebaixat el nivell per rodar i donar confiança a la seva canalla. Tot i que s’han de confirmar en el darrer assaig, podrien posar en escena els dos castells de 9 bàsics a més d’una construcció de 7 pisos per tancar l’actuació. Els santsencs no disposen de la part alta titular de la torre i en el cas del 5 suposaria fer molts canvis respecte els que han fet enguany.

   

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom

Anàlisi

Columna

Opinió