Dimecres, 1 desembre 2021

Els Minyons de Terrassa s’apunten el primer castell de 9 de l’any

Els Minyons de Terrassa han protagonitzat aquest migdia el 3de9 amb folre, el primer castell de 9 pisos que es veu enguany a les places. L’han completat a la Fira Modernista de Terrassa després de segellar el segon 5de8.
Tot i algun desajust al pis de segons, el 3de9 folrat ha mantingut la serenor de terços en amunt i se l’han adjudicat sense gaires problemes. També cal destacar el debut de diversos castellers en aquesta construcció, amb gairebé una estrena per pis. La colla ha acabat tancant la millor actuació de l’any amb el 2de8 amb folre i arrodonint-la amb el pilar de 6, després de desmuntar-lo prèviament. Els Castellers del Riberal els han acompanyat amb els dos castells de 7 i el 5de6.

3de9f dels Minyons de Terrassa, el primer que es veu enguany a les places

Junt amb els Minyons, la Colla Vella dels Xiquets de Valls és l’altra formació que està oferint el millor repartori de castells. Aquest migdia a la Plaça Paeria de Lleida ha ensenyat els segons 5de8 i 2de8 amb folre de la temporada, mentre que en tercera ronda ha apostat pel 4de8 de cara a aixecar-lo un pis més, possiblement per dissabte vinent. Allà els Moixiganguers d’Igualada han estrenat el 2de8 folrat, primer de l’any i que es converteix en el 30è de la colla, amb 2 d’ells només coronats. L’han acompanyat amb el 4de8 i el 7de7. Per la seva banda, els amfitrions Castellers de Lleida han estrenat el 2de7 i el 4de8, tot i que el carro gros, després d’un intent desmuntat previ, ha acabat cedint a la descarregada.

   

A la plaça Bonet i Muixí de Barcelona els Castellers de Sants han tancat un cap de setmana amb quatre castells de 8, fent la clàssica en la vigília i aquest diumenge acompanyant-los amb el 9de7. Els Capgrossos de Mataró han completat la segona clàssica de 8 del curs, mentre que els Xiquets de Tarragona, si bé han repetit el 3de8 de Sant Jordi, en l’estrena del 4de8 l’han deixat en carregat.

Altres actuacions destacades del cap de setmana han anat a càrrec de la Colla Joves dels Xiquets de Valls, sumant el 3 i el 4de8 i el pilar de 6 aquest migdia a Perafort.
Tres colles més han ofert el seu primer castell de 8 pisos de l’any: el 3de8 dels Marrecs de Salt, mentre que els Tirallongues de Manresa i els Castellers de Sant Cugat ho han fet amb el 4de8.

Consulta totes les actuacions del cap de setmana:

Tots els castells de l’11 i 12 de maig

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.