Dimarts, 23 Juliol 2019

Els Minyons de Terrassa obriran la Diada de Sant Fèlix 2018

Una vegada més la sort del sorteig s’ha decantat per la banda de la Colla Vella dels Xiquets de Valls. El seu cap de colla, Albert Martínez, ha pogut escollir l’ordre d’actuació de Sant Fèlix i ha optat per fer-ho en segona posició. Per tant, i seguint l’ordre de la posició intercalat a plaça, els Minyons de Terrassa seran els encarregats d’obrir la diada, segona serà la Vella, els seguirà la Colla Joves, i últims tancant les rondes, els locals Castellers de Vilafranca.

Als Minyons els tocarà obrir la jornada per quart any consecutiu “estem acostumats, no és cap drama, sortirem valents com sempre” ha dit Arnau Boada, co-cap de colla dels malves. Albert Martínez ha reconegut que escollir segons era la millor opció per la seva colla. Mentre que la Colla Joves i els verds, en la mateixa línia, han dit que ja s’han acostumat en els darrers anys actuar tercers i últims i no els ha anat malament “tot i que no és la millor opció”, ha apuntat Toni Bach.

   

L’acte, presentat pel cronista casteller Pep Ribes, ha tingut la col·laboració com a mà innocent del vetarà timbaler Jaume Esteve “Casalta”, que ja va acompanyar els Castellers de Vilafranca en la primera actuació de la colla, aviat farà 70 anys.

Durant l’acte el cap de plaça de la diada, Jordi Bertran, ha presentat algunes novetats i recomanacions encarades pel públic, mentre que els màxims responsables de les colles han deixat anar algunes pinzellades dels castells que podrien provar el proper 30 d’agost; de 10, sense folre, castells amb l’agulla i grans pilars no faltaran a la cita.

Diades locals

Pel que fa a la diada de vigília, els Xicots de Vilafranca seran els primers en actuar, els verds segons i darrers la Colla Jove. Cal recordar que la diada del 31, Sant Ramon, és a l’antiga i per tant, no hi ha ordre d’actuació.

   

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom

Anàlisi

Columna

Opinió