Dijous, 22 Agost 2019

Els castells seran presents a la manifestació pel judici contra el procés

Els Minyons de Terrassa participaran en la gran manifestació  unitària per a denunciar el judici contra el procés que se celebra aquest dissabte 16 de febrer a Barcelona, tal com han anunciat a les seves xarxes socials.

La colla aixecarà diversos pilars durant el transcorregut, i d’aquesta manera participarà activament com han fet en altres convocatòries o Diades de l’11 de setembre. Per aquest motiu, la formació egarenca aplaça l’assemblea de la colla per l’endemà diumenge a les 17h que servirà per escollir la candidatura que lideri l’apartat tècnic de la colla.

   

Elmoncasteller.cat no té constància, fins el moment, que altres formacions castelleres també hi participin com ja han fet en altres ocasions.

L’autordeterminació no és delicte

La intenció dels convocants d’aquesta manifestació, l’Assemblea Nacional Catalana, és aconseguir que esdevingui multitunidària sota el lema “L’autodeterminació no és delicte”, i té el suport de diverses entitats, com Òmnium Cultural, així com partits polítics. La intenció dels organitzadors és aconseguir una manifestació tan multitudinària com les de les diades.

La protesta arrencarà a les 17h a la plaça d’Espanya de Barcelona i omplirà la Gran Via fins a la plaça de la Universitat, on culminarà amb els parlaments.

   

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom

Opinió

La contrareforma

Article d'opinió de Cugat Comas

Assessora, que alguna cosa queda!

Article d'opinió de Josep Almirall