Dimarts, 22 Octubre 2019

Els Castellers de Terrassa celebraran aquest diumenge la segona edició de la Jornada Solidària

L’acte consisteix en una Jornada que, organitzada conjuntament entre la colla blauturquesa i entitats que realitzen una tasca social a la ciutat, permet donar a conèixer la tasca que fan les entitats i recaptar recursos per a que aquestes puguin continuar amb la seva activitat. D’aquesta manera els Castellers de Terrassa reforcen el seu compromís amb el teixit associatiu de la ciutat i refermen el valor de la solidaritat, molt arrelat en el món casteller.

Enguany la Jornada Solidària anirà en benefici de sis entitats que treballen amb persones amb diversitat funcional a la ciutat de Terrassa, aquestes són: Prodis, Fupar, Centre de Lleure Tu Tries, Esplai Els Globus i l’Associació La Oka. Es durà a terme a la Plaça del Progrès de Terrassa i comptarà amb un conjunt d’activitats per a tots els públics des de les 10h fins a les 20h.

   

Així doncs a les 10h cada entitat tindrà una carpa on tota persona que ho desitgi podrà conèixer la tasca que fan i apropar-se una mica més al món de la discapacitat intel·lectual. Paral·lelament hi haurà una demostració de Boccia a càrrec de Prodis i del Club l’Horitzó i un torneig de tennis taula a càrrec del Club Pingüí de Fupar.

A les 12h començarà l’actuació castellera amb la participació dels Castellers de la Il·lusió, una colla vallenca que cerca la inclusió de persones amb diversitat funcional al món casteller, i els Castellers de Terrassa.

Un cop acabada l’actuació a les 14h començarà el dinar popular que constarà de graellada de carn o de verdures i postres al preu de 5 € o 6€ sumant-li la beguda, els tiquets es podran adquirir posant-se en contacte amb qualsevol de les entitats organitzadores. Durant tot el dia hi haurà servei de bar a preus populars.

Per la tarda a partir de les 16h començarà la festa infantil amb inflables, i tallers organitzats per l’Associació la Oka, els centres de lleure Tu Tries i el Globus i els Castellers de Terrassa. També en el marc de la festa infantil hi haurà a les 17:30h una Màster Class de Zumba conduïda per Prodis per a tota aquella persona que tingui ganes
de moure l’esquelet.

I a partir de les 18h Protagonistes Nosaltres, donarà el tret de sortida a les actuacions artístiques, seguida per l’actuació d’una txaranga popular que donarà peu a la demostració de hip-hop a les 19:00h a càrrec d’Innedit Dance Complex. A les 19:30h començarà el concert del grup local Sons Blaus que conclourà la Jornada Solidària 2018
dels Castellers de Terrassa.

   

Segueix-nos a les xarxes socials:

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom

Opinió

Emoció, tàctica, tècnica

Article d'opinió de Jordi Andreu

Maltractem el 2

Article d'opinió de Jordi Andreu